Ce se întâmplă între Lora și Ionuț Ghenu. Vedeta a răbufnit

Ce se întâmplă între Lora și Ionuț Ghenu. Vedeta a răbufnit

Lora a plecat în vacanță fără logodnicul ei, iar speculațiile nu au întârziat să apară. Vedeta se află într-o relație de lungă durată cu Ionuț Ghenu cu care are planuri de nuntă. Când s-a aflat că artista a ales să meargă fără el în vacanță, mulți s-au gândit că sigur s-a produs despărțirea.

Lora a reacționat la zvonurile privind despărțirea de Ionuț Ghenu

Printr-o intervenție pe rețelele de socializare Lora a lămurit subiectul despărțirii de iubitul ei și a explicat de ce a plecat, de fapt, singură, în vacanță. Artista s-a arătat deranjată de aceste speculații care au apărut în spațiul public cu privire la viața ei personală. Lora și-a făcut bagajul și s-a cazat la un hotel de cinci stele, departe de partenerul ei de viață. După ce au apărut zvonurile care anunțau despărțirea dintre cei doi, Lora a răbufnit:

„Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este „egoistă”. Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn”, a spus artista.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

În urmă cu câteva zile, Lora le spunea internauților care o urmăresc pe rețelele sociale că uneori, când o femeie are o perioadă mai agitată și resimte stresul, este bine să se deconecteze plecând într-un loc prețios, iar asta pentru că merită.

De ce a anulat Lora nunta cu logodnicul ei

Deși sunt într-o relație de mai mulți ani și formează una dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din România, Lora și Ionuț Ghenu nu au ajuns încă în fața altarului. Cei doi se iubesc de șapte ani și au anulat marele eveniment deja de două ori. Prima dată au anulat nunta din cauza pandemiei, iar anul acesta planurile le-au fost stricate de războiul de lângă granițele țării noastre.

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la TV.

În trecut Lora a fost căsătorită cu actorul Dan Badea, iar Ionuț Ghenu a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *