Clipe de groază pentru o vedetă din România! A pierdut sarcina!

Clipe de groază pentru o vedetă din România! A pierdut sarcina!

Vești groaznice pentru una dintre cele mai cunoscute femei din România. După o perioadă în care a fost implicată în multe scandaluri, creadea că și-a găsit liniștea, dar nu este deloc așa! Se bucura că va deveni mamă pentru prima dată, dar a pierdut sarcina.

Bianca Pop a pierdut sarcina

Bianca Pop este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Bruneta s-a bucurat de mare succes după apariția la televizor, dar lucrurile nu au fost deloc roz pentru ea în ultima vreme, motiv pentru care a și lipsit din lumea publică.

Vezi și: Este vestea momentului în showbiz! Familia lui Culiță Sterp se va mări cu încă un membru

Bruneta a fost implicată în multe scandaluri, avea probleme cu consumul de substanțe interzise și s-a luptat cu depresia din plin. Ajunsese de nerecunoscut si toată lumea își făcea griji pentru viața ei, dar acum se bucura că, in sfârșit, și-a găsit liniștea, dar se pare că lucrurile sunt mult mai rele decât au fost vreodată.

Și-a găsit un partener de viață, pe George Tomizu, lângă care crede că va rămâne tot restul vieții. Alături de el vrea să-și întemeieze o familie și chiar se bucurau că vor deveni părinți, dar bruneta a pierdut sarcina.

Stresul a făcut-o să piardă sarcina

Fosta ispită de la insula iubirii a vorbit deschis despre trauma prin care trece. Bruneta a vrut să se afle chiar de la ea prin ce trece în acest moment. Astfel, Bianca susține că a pierdut sarcina din cauza stresului cu care se confruntă în ultima perioadă și a certurilor pe care le-ar fi avut în familie.

”Anumite probleme de familie, puțin stres, supărare și cam asta a fost. A fost greu, dar sunt tânără, viața merge înainte și nu voi face o dramă.

Până la urma urmei am trecut prin foarte multe triste ale vieții mele și am mers înainte cu capul sus. Poate va mai fi un alt bebe. Vrem o fetiță și un băiat sau 2 băieți. George a fost supărat. A fost mai supărat decât mine. Eu am rămas așa fără cuvinte, iar George a fost mai supărat’’, a spus Bianca Pop.

Dacă ea s-a resemnat cu ideea, George nu poate trece peste această întâmplare. Își dorea enorm de mult să devină tată, iar fericirea lui a fost umbrită. Totuși, cei doi nu renunță la acest plan și vor fie un băiat și o fată, fie doi băieței.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *