David Popovici bifează o nouă reușită! Campionul a obținut din nou aurul


David Popovici este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Celebrul înotător se bucură de mare succes de când a obținut aurul mondial și se pare că nu are de gând să se oprească aici. Campionul a câștigat o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial de Natație din Peru, rezervat juniorilor.

David Popovici lovește din nou

După ce ieri a reușit să obțină aurul alături de ștafeta României, David Popovici obține astăzi o nouă reușită notabilă. Tânărul de doar 17 ani a cucerit joi dimineața aurul în finala de la 200 m liber (1:46,18) a CM de juniori de la Lima, iar scorul lui a reprezentat un nou record al competiției.

Vezi și: David Popovici aduce din nou aurul! Ștafeta României a dat lovitura

A fost o cursă impresionantă, la care a avut avans încă de la început. La final a reușit să scoată timpul de 1:46,18, un scor cu care a reușit să obțină un nou record în istoria acestui concurs. Campionul a mărturisit că s-a distrat și și-a luat energia necesară din publicul care a venit să-l susțină. În tribune s-au aflat aproximativ 30 de români, fanii marelui campion mondial.

„Publicul m-a ajutat enorm, mă distrez, a fost o cursă foarte bună”, a declarat David Popovici după ce a încheiat finala.

1:48,19 a fost timpul lui Daniel Meszaros (Ungaria), ocupantul locului secund, în timp ce Filippo Berxtoni (Italia), medaliatul cu bronz, a scos 1:49,05.

Din lotul deplasat de către România la Lima mai fac parte, alături de David, și următoarele nume: Vlad Stancu (400 m liber, 800 m liber, 1.500 m liber,), Bianca Costea (50 m liber, 100 m liber), Patrick-Sebastian Dinu (50 m liber, 100 m liber), Rebecca-Aimeee Diaconescu (50 m spate, 100 m spate, 100 m liber, 200 m liber), Aissia-Claudia Prisecariu (50 m spate, 100 m spate, 200 m spate), Ștefan Cozma (200 m liber, 200 m fluture), Alexandru Constantinescu (50 m spate, 200 m spate), Andra Denisa Gorecki (100 m fluture, 200 m fluture).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *