Horoscop 2 septembrie 2022. Gemenii pierd bani ușor, Leii sunt pe val din punct de vedere material

Horoscop 2 septembrie 2022. Gemenii fac bani ușor, Leii au chef de scandal

Horoscop 2 septembrie 2022. Descoperă horoscopul zilei pentru fiecare zodie în parte, începând cu Berbec și până la Pești. Vă prezentăm previziunile astrologice dedicate tuturor nativilor pentru a doua zi de toamnă. Sunt vești bune, dar și atenționări din partea astrelor de care ar trebui să țineți cont.

Horoscopul zilei de vineri, 2 septembrie 2022

Află ce ți-au rezervat astrele pentru această zi în funcție de zodia în care te-ai născut, sau de ascendentul tău:

Nativii zodiei Berbec au ceva probleme la locul de muncă. Pot apărea nemulțumiri din parte șefilor cu privire la modul în care și-au achitat sarcinile. Astrele vă sfătuiesc să fiți maleabili în această perioadă.

Pentru Tauri se anunță o zi cu muncă mult. Sunt și foarte motivați pentru că miza este promovarea și o mai bună remunerație. Nu uitați, totuși, să mai luați și câte o pauză, din când în când.

Gemenii tind să fie mână largă atunci când vine vorba de bani, iar asta le-ar putea aduce probleme pe viitor. Încercați să vă rezumați doar la cheltuielile absolut necesare.

Racii au probleme în cuplu. Unii dintre acești nativi vor simți tot mai tare incompatibilitățile cu persoana iubită și se cam impune o discuție serioasă, cu armele pe masă.

Horoscop 2 septembrie zodia Leu

Vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Leului. Sunt șanse mari să obțineți un câștig financiar total neașteptat, dar care vă poate scăpa de grija banilor pentru următoarea perioadă. În plan sentimental lucrurile se așază într-o direcție favorabilă vouă.

Fecioarele au de furcă la capitolul bani. Nu prea le ies calculele, iar asta pentru că toată vara și-au făcut de cap și nu s-au uitat la bani. Nu a existat poftă pe care să nu și-o satisfacă, iar acum suportă consecințele.

Pentru nativii zodiei Balanță, astrele au vești bune din sfera familiei și a relației de cuplu. Apar schimbări importante, unele așteptate, altele care vă iau prin surprindere, dar vă bucură în mare măsură.

Cei născuți sub semnul astrologic al Scorpionului au toate motivele să se detensioneze și să guste bucuria vieții. Traversează una dintre cele mai bune perioade din viața lor.

Pentru Săgetători toate gândurile duc la bani. Fac calcule pentru că au planuri mari, iar rezolvarea lor ține în mare măsură de resurse financiare.

Capricornii sunt puși pe fapte mari la locul de muncă. Prea mult timp au stat în umbră și acum a venit vremea să demonstreze că pot mai mult decât au lăsat impresia.

Vărsătorii ar putea avea tensiuni în familie cu o persoană mai în vârstă decât ei. Astrele vă sfătuiesc să nu insistați în a vă impune punctul de vedere, chiar nu are niciun rost, nu veți ajunge la un numitor comun.

Pentru Pești ziua de astăzi va fi cu reușite la locul de muncă, dar și cu o surpriză plăcută din partea persoanei iubite care plănuiește ceva de multă vreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *