Urmează Echinocțiu de toamnă 2022. Horoscop cu Mihai Voropchievici

Urmează Echinocțiu de toamnă 2022. Horoscop cu Mihai Voropchievici

Horoscop Echinocțiu de toamnă 2022 – previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici. Descoperă horoscopul dedicat primei luni de toamnă cu celebrul specialist în Numerologie. Fenomenul astronomic are influență puternică asupra tuturor zodiilor.

Horoscop cu Mihai Voropchievici – Echinocțiu de toamnă

Echinocțiul de toamnă este vineri, 23 septembrie 2022, iar numerologul Mihai Voropchievici explică ce impact are acest fenomen asupra zodiilor.

Zodia Berbec – nativii zodiei Berbec primesc mai multa lumină în suflet și sunt pregătiți să ia lucrurile așa cum sunt. Numerologul spune că, pe de altă parte, Berbecii vor fi nevoiți să-și înfrunte propriile nerealizări.

Zodia Taur – este momentul să vă aduceți liniștea în viață. Veți simți o relaxare financiară. De asemenea, este posibil să reluați relația cu un fost partener.

Zodia Gemeni – acești nativi reușesc să iasă în evidență și le crește ingeniozitatea. Măsoară de 10 ori și taie o singură dată.

Zodia Rac– Echinocțiul de toamnă îi ajută pe Raci să înflorească, simt nevoia de multă dragoste. Racii mai acceptă și că este o perioadă de schimbare de trei luni și fluxul vieții trebuie să fie la cote înalte.

Zodia Leu – acești nativi intră sub semnul neprevăzutului și vor avea parte de multe răsturnări de situație și întâlniri.

Zodia Fecioară – horoscop Echinocțiu de toamnă

Fecioarele au parte de un fel de fertilizare a dorințelor. Vor fi recompensate cu vârf și îndesat pentru toate strădaniile lor.

Zodia Balanță – se anunță o perioadă a entuziasmului pentru acești nativi. Ar putea primi o ofertă de colaborare și își fac multe planuri.

Zodia Scorpion – nativii zodiei Scorpion au tendința să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă. Din păcate, nu analizează foarte profund și sunt un pic lenți în reacții.

Zodia Săgetător – apar aventuri pentru acești nativi, plus proiecte bănoase. Pe de altă parte, numerologul anunță că echinocțiul pe poate tulbura liniștea interioară.

Zodia Capricorn – lecția pe care o vor primi acești nativi de la Echinocțiul de toamnă este să învețe să nu renunțe.

Zodia Vărsător -echinocțiul 2022 îi pregătește pentru meditații, relaxare. Au parte de o reechilibrare interioară și de analiză.

Zodia Pești – acești nativi se vor bucura de sănătatea celor din jur,. Lor echinocțiul de toamnă 2022 le aduce sentimente profunde de iubire si recunoștință.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *