Camelia Pătrășcanu prezintă Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Previziuni astrale detaliate

Camelia Pătrășcanu prezintă Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Previziuni astrale detaliate

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie pentru fiecare zodie în parte. Psihoastrologul Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul detaliat pentru toți nativii. Află ce ți-au rezervat astrele pentru această săptămână de toamnă. Luna septembrie aduce surprize pentru toate zodiile.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – Camelia Pătrășcanu

Iată ce spune psihoastrologul Camelia Pătrășcanu despre zodii în această săptămână de toamnă, începând cu zodia Berbec.

Zodia Berbec – o săptămână foarte bună, puteți străluci datorită unor abilități profesionale pe care le aveți și le dovediți. Puteți lua decizii care salvează o situație. Experiența își spune cuvântul.

Zodia Taur – începutul de săptămână este valoros mai ales pentru proiecte profesionale. Au nevoie de sfaturi avizate de la o persoană foarte pricepută în munca ei. Se poate discuta despre acte/drepturi.

Zodia Gemeni – sunt harnici, dar mai mult în pătrățica lor, acasă la ei, sau în biroul lor. Au nevoie să se concentreze și să-și adune gândurile pentru că este o săptămână divagantă. Unii se vor întreba cât de sigur e locul lor de muncă.

Zodia Rac – începutul de săptămână e foarte relaționist: imaginea lor, felul în care impactează pe ceilalți, cum le răspund. Sunt excesivi de atenți la felul în care ceilalți se poartă cu ei. Luna Neagră aduce sentimente de incomplet.

Zodia Leu

Multă muncă cu folos, sunt foarte bine mobilizați, pot câștiga bani, mai multe persoane au nevoie de serviciile lor pe care le oferă contra-cost. Pot pica niște bani negândiți, necalculați, dar care se pot transforma într-o rutină.

Zodia Fecioară – foarte bună această săptămână și această Lună Plină. Ocazii de a-și pune talentele în valoare: grație, frumusețe, eleganță. Este o lună a relațiilor, a popularității, publicității. Vor simți nevoia să se pună în valoare, să strălucească.

Zodia Balanță  – multe Balanțe simt nevoia să se concentreze pe o anumită etapă. Sunt mai atente la mediul profesional și își dau seama că ce se întâmplă în prezent au legătură cu ceva din trecut când au făcut anumite greșeli.

Zodia Scorpion – săptămâna începe bine cu rezultate concrete, materiale și financiare. Se lămuresc niște lucruri, iar de acolo apar perspective de viitor. Pot fi apreciați pentru cunoștințele lor și expertiza lor.

Zodia Săgetător – este o săptămână care le nuanțează personalitatea. Multe evenimente sunt traversate în funcție de cum le primesc. Pot câștiga bani, pot finaliza o etapă, se remarcă, pot avea întâlniri, prezentări, interviuri.

Zodia Capricorn – încep săptămâna foarte bine, au intuiție și sensibilitate. Își dau seama că dincolo de rațiune au o voce interioară care le dă informații și din spate. Zile productive a căror reușite ține de comunicare profesională, pricepere bună a lucrurilor.

Zodia Vărsător – săptămâna începe cu resuscitarea unor idei mai vechi, cu probleme care se rezolvă datorită altora, multe rezolvări bune prin asociați, colaboratori, sau chiar partenerul de viață.

Zodia Pești – este o săptămână care îi ajută să fie un pic mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Învață foarte mult și aplică în viața lor și în munca lor, evitând la țanc niște situații.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *