Accident grav în București chiar acum. O victimă în stare gravă


Ultimă oră! Tocmai a avut loc un accident grav în București, în sectorul 3. Două mașini au intrat în coliziune directă din cauza neacordării de prioritate.

La fața locului a ajuns și un reporter Fresh24.ro care a fotografiat și filmat scena.

Conform primelor informații, una dintre persoanele implicate în accident este în stare gravă.

La acest moment, poliția face verificări. La fața locului s-au deplasat 3 mașini SMURD pentru a interveni, precum și o mașină de pompieri.

Tot astăzi, accident grav între Brașov și SibiuCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 1, la kilometrul 189, în apropierea localităţii Codlea din judeţul Braşov, s-a produs un accident rutier. Un şofer a pierdut controlul maşinii aflate pe carosabilul umed şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care s-a răsturnat. În urma impactului sunt două victime, care primesc îngrijirile medicale la faţa locului. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în uşoară creştere, precizează Centrul Infotrafic.

Traficul este restricţionat pe DN1 între Braşov şi Sibiu din cauza unui accident. Două maşini s-au lovit violent, iar una dintre ele s-a răsturnat pe şosea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *