Artist ajuns direct pe masa de operație! Ce a pățit celebrul cântăreț: “Nu puteam să merg!”


Veste rea despre unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Un celebru cântăreț a ajuns de urgență la spital, unde a fost operat pentru o afecțiune mai veche. A mai primit ajutor pentru această problemă, dar nu a putut fi remediată complet.

Maluma a ajuns la spital

Maluma trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul artist a avut parte de mai multe probleme de sănătate până acum, dar acestea s-au agravat în ultima vreme, motiv pentru care a avut din nou parte de ajutorul medicilor. Astfel, a ajuns de urgență la spital.

Vezi și: Veste tragică de la o mare actriță! A fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: “Este dureros…”

Maluma a anunțat pe rețelele de socializare că intră de urgență în operație, ceea ce i-a panicat tare pe fani. Totuși, era de așteptat că va oferi și lămuriri, având în vedere că este foarte apropiat de fanii lui, pe care îi tine la curent cu tot ce este nou.

După ce și-a revenit, a explicat exact ce s-a întâmplat. Astfel, le-a mărturisit fanilor lui că a suferit o operație la genunchi din cauza unei rupturi de ligament, problemă pe care a mai tratat-o și în 2019. Până acum a avut șuruburi biodegradabile la picior, dar unul dintre ele s-a desprins și așa au început să vină durerile, motiv pentru care medicii l-au sfătuit să se opereze din nou.

‘’Ideea este că prima operație pe care am făcut-o la genunchi a fost în urmă cu 2 ani. Mi-au pus șuruburi biodegradabile numai că, unul dintre ele, mi s-a desprins și a început să mă doară tare. Nici măcar nu puteam să îndoi genunchiul, nu puteam să merg bine. Cred că am ajuns, din nou, la operație din cauza activității fizice intense. Dar, din fericire, datorită medicilor sunt bine, operația a fost un succes. Ar trebui să iau experiența asta ca pe un mesaj, poate, să iau lucrurile mai ușor, să fac puțină ordine în viață și să am răbdare. Acum urmează recuperarea, concertele vor continua. O să când oricum, și cu piciorul așa, oricum, oriunde’’, a explicat Maluma pe rețelele de socializare.

Maluma a anunțat că se simte bine acum și operația a fost un succes. Deși știe că ar trebui să ia o pauză, asigură că își va onora concertele în timpul recuperării, chiar și cu piciorul proaspăt operat.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *