Elena Merișoreanu, la un pas de divorț. Ce spune artista despre soțul ei, după 50 de ani de căsnicie: “Nu ne mai interesează unul de altul!”


Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară . celebra cântăreață de muzică populară se bucură de o carieră de succes și o familie minunată, dar lucrurile nu au fost mereu roz în viața ei. Interpreta a fost la un pas de divorț și simțea că trebuie să devină o femeie singură.

Elena Merișoreanu, probleme în căsnicie

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Este renumită pentru talentul său aparte, pentru spectacolul pe care le faci de fiecare dată când urcă pe scenă, dar și pentru o căsnicie de mare succes. Se pare, însă, că lucrurile nu au fost mereu roz din acest punct de vedere.

Vezi și: Veste tragică de la o mare actriță! A fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: “Este dureros…”

În luna octombrie, vedeta și soțul ei vor împlini 50 de ani căsnicie. Cu toate acestea, chiar la început de drum, au fost la un pas de divorț. Elena Merișoreanu a recunoscut că a plecat la mama ei după ce le-a născut pe cele două fete, dar se pare că aceasta a determinat-o să se gândească mai bine și să nu ia o decizie definitivă.

„Am avut momente în viață, după ce am născut cele două fetițe, erau mici, am vrut să divorțez. Și m-am dus la mama la țară, unde să mă duc… Și mi-a zis: Poftim?! Nu! Nu divorțezi! Ai două fete… fetele trebuie să aibă mamă și tată, ele cresc, fetele sunt tentate de una, de alta… Tatăl este cel care știe să le coordoneze. Indiferent cum ar fi, este tatăl lor’, a povestit cu Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

Artista, despre provocările vieții

Elena Merișoreanu a recunoscut că meseria a fost la un pas să o despartă de soțul ei. Stătea cu lunile plecată, dar au reușit să își găsească echilibrul și să se înțeleagă mai bine cu partenerul de viața. Chiar dacă Flacăra iubirii nu mai este la fel acum, important este că au rămas împreună la Bătrânețe și se înțeleg bine, chiar și în momentele grele.

„În noiembrie fac 50 de ani de căsătorie. Mai rezist… După o vreme încep lucrurile să meargă foarte bine. Nu ne mai interesează unul de altul, decât așteptăm când vine pensia să vedem cât avem de cheltuit. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant! Meseria mea a fost de așa fel încât am fost numai plecată, numai prin turnee. Imaginează-ți că stăteam în turneu și câte șase luni în străinătate’, a mai povestit cu Elena Merișoreanu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *