Cum să albești prosoapele fără clor. E trucul pe care îl folosesc cei de la hotelurile de lux

Cum să albești prosoapele fără clor. E trucul pe care îl folosesc cei de la hotelurile de lux

Tuturor ne place atingerea fină a unor prosoape pufoase și curate. Totuși, știm cât de repede se murdăresc, mai ales cele albe, care se și curăță foarte greu. Lăsăm aici câteva sfaturi pentru a le albi profesional, exact așa cum se face în cele mai luxoase hoteluri.

Trucuri de curățare a prosoapelor

Prosoapele albe sunt cea mai bună alegere atât pentru un hotel, dar și pentru o casă obișnuită. De reținut, însă, că sunt foarte greu de curățat, motiv pentru care trebuie să insiști asupra lor dacă vrei să le Albești și să le aduci la forma lor inițială sau cel puțin aproape de aceasta.

Vezi și: Cum să economisești curent electric atunci când folosești mașina de spălat rufe. Trucul pe care nimeni nu îl știa

Prosoapele albe aduc un aspect de curățenie în toată casa și pot fi albite ușor, dar mai bine ar fi să folosim metode naturale. Problema este că multe persoane nu știu cum să curețe în mod corect prosoapele albe, deși au ingrediente naturale la îndemână. Unele dintre ele sunt oțetul și bicarbonatul, care elimină și bacteriile și mirosul neplăcut.

Apa oxigenată este un produs care albește rufele și care nu conține clor și nici nu afectează în vreun fel materialul. Se Adaugă direct în mașina de spălat și se lasă o jumătate de oră să acționeze. Și acidul citric din lămâie albește prosoapele și le oferă un parfum proaspăt.

La fel de bună este și sarea, care acționează ceva mai greu, dar eficient. Sfatul este să nu umpli mașina cu prea multe prosoape, pentru că rezultatul nu va mai fi unul la fel de bun. De asemenea, este bine să lasi prosoapele să se usuce la soare sau iarna în frig și nu să le usuci cu ajutorul apărătorilor, pentru că nu vor mai arăta natural.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *