Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu


Horoscop 5 -11 septembrie 2022. Suntem harnici toată săptămâna, avem și rezultate. Ne protejează planetele din Fecioară și din Taur relații cu autoritățile, mai ales la începutul săptămânii, și e bine să luăm decizii foarte calculate.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care este sub semnul interacțiunii și ne cere să fim totuși în control și conștienți de poziția noastră și ce avem de făcut.

Berbec

Pentru Berbeci, luni și marți foarte bune zile pentru a lua decizii chiar și dintre cele mai neconfortabile. Au un verb în fața autorităților și pot exista foarte multe interacțiuni din care ies câștigători.

Miercuri și joi trebuie să analizeze dacă vor sau nu vor să mai facă parte dintr-un grup sau dintr-o colectivitate, considerând poate că nu e locul lor sau nu-i onorează. Prin urmare mai mult vor respinge în a doua jumătate a săptămânii invitațiile pe care le primesc.

În weekend chiar este nevoie să-și încarce bateriile.

Taur

Taurii au un început de săptămână fabulos, cu mari șanse astrale să-și rezolve multe probleme administrative sau să reușească în diligențele pe care le-au început cu autoritățile. Pot obține actele, autorizațiile și aprobările de care au nevoie, discută lucruri foarte importante și își fac planuri de viitor, etapizând toți pașii, astfel încât să știe exact ce au de făcut.

Miercuri și joi poate sunt puși într-o situație dificilă și e posibil să fie în dezacord cu șefii sau să nu înțeleagă un ordin sau o măsură care este luată mai ales din punct de vedere moral sau uman.

În weekend au nevoie de spațiul prietenilor și de oameni care să-i înțeleagă sau chiar să le aprobe unele decizii luate.

Gemeni

Pentru Gemeni, luni și marți sunt zile în care-și economisesc energia sau se gândesc la profituri, nu de pe urmă a muncii ci ca urmare mai mult a felului inteligent în care știu să profite de oportunități.

Colaborările, mai ales cu persoane experimentate sau în vârstă sau care au trecut prin foarte multe situații persoanele care cunosc cum se rezolvă situația sunt foarte prețioase.

Pentru miercuri și joi însă, există atenționări, mai ales acolo unde e vorba de acte sau de termene limită, pe care, dacă nu le respectă, posibil să suporte consecințe. Pentru vineri și sâmbătă de asemenea, au niște responsabilități poate sâcâitoare, pe care poate e bine să le amâne.

Rac

Pentru Raci vorbim de o săptămână care începe frumos sub aspect relațional – interacțiuni bune, oameni pe care pot conta și poate de aici și colaborări care pot ieși. Discuțiile sunt foarte fructuoase luni și marți .

Pentru miercuri și joi tre să fie un pic atenți la bani sau ce urmează să investească și ce urmează să câștige. Trebuie să-și facă niște calcule foarte atent, dincolo de marile promisiuni care se fac sau de perspectivele foarte optimiste care se conturează. Să fie foarte realiști.

Pentru vineri și sâmbătă posibile călătorii sau interacțiune cu persoane aflate la distanță, de care le este dor. Au nevoie și de experiență, pentru sufletul lor, de acea sunt posibile niște voiaje speciale.

Leu

Lucru cu îndârjire și insistență, dar și cu roade. Luni și marţi, în special, când le pot ieși cam toate lucrurile pe care și le propun și au și chef de muncă. Se concentrează bine pentru activitățile pe care le au în agendă.

Posibil ca miercuri și joi interacțiunile cu oameni de nădejde, oameni apropiați să fie un pic mai aspre, dacă există diferență de opinii sau diferență de viziune. Și relația cu partenerul de viață poate avea un pic de suferit.

Atenție la orgolii pentru vineri și sâmbătă, e bine să nu scoată bani din buzunar, iar în weekend ar prinde bine să iasă puțin din atmosfera obișnuită, din cotidian.

Fecioară

Fecioarele au multă imaginație, creativitate, chef de lucru și sport. Se simt bine și poate că sunt mai creative decât de obicei, au multă înțelepciune inclusiv afectivă, pot da sfaturi altora sau pot înțelege situațiile relaționale prin care trec și își fac o impresie corectă despre lucruri.

În schimb, miercuri și joi sunt zile mai tensionate atât la muncă, din cauza dificultăților, mai curând de sistem. Așa este organizată instituția și trebuie să aibă răbdare să surmonteze niște piedici.

Pe de altă parte, și sănătatea poate să le dea niște semnale că și-au neglijat-o în ultima vreme, deci atenționări pentru miercuri și joi, iar la final de săptămână e bine să se înconjoare cu persoane optimiste, astfel încât să își poată descărca sufletul.

Balanţă

Realizări mai mult în familie, luni și marți, aud vești bune de la rude și susțin lucrurile constructive care apar. Poate sunt mai preocupați de activități gospodărești la locul de muncă, se concentrează pe ce au de făcut și nu se lasă distrași de ce e în afară.

Miercuri și joi pot exista mici emoții și mici tensiuni, mai ales în relațiile cu apropiații. Poate e nevoie de sfatul lor, nu prea știu cum să abordeze persoana respectivă.

Nu au voie să cheltuiască, deși pot apărea situații, dar pofta e mai mult amânată. Pentru vineri și sâmbătă să-și calculeze mai bine activitățile pe care le au de făcut, pentru că nu prea sunt aspecte de efort fizic. În weekend, alături de partener.

Citește în continuare pe Antena 3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *