Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022, relizat de Neti Sandu: Mercur Retrograd din 10 septembrie


Planeta Mercur se va afla în mișcare retrograda în intervalul 10 septembrie- 2 octombrie, din Balanță spre zodia Fecioarei!

Asta înseamnă că ni se oferă șanse în plus de a „repara” o relație partenerială, o căsnicie și de a ne îngriji, cu mai multă atenție, sănătatea!

E posibil ca și la serviciu să ne fi rămas restanțe de care trebuie să scăpăm! Să reținem: șanse în plus, de care să profităm!

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BERBEC

O să faceți rost de bani, poate vă orientați spre niște colaborări și o s-aveți pentru plimbări și să le faceți surprize alor voștri, că aveți nevoie de o atmosferă caldă în familie.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – TAUR

Se poate să vi se dea mai mult de lucru, dar n-o să vă deranjeze pentru c-o să vă suplimenteze salariul, ori vi se vor da niște compensații și pentru o vreme o să meargă și așa.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – GEMENI

Se poate să fiți prinși cu multe treburi, dar s-aveți grijă și de sănătate, că sunt accente mai ascuțite în sfera sănătății și e de mers la investigații medicale.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – RAC

O să vă treziți cu un accept, după ce a durat o veșnicie ca să primiți o aprobare și o să lucrați într-un parteneriat care-o să v-aducă beneficii.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – LEU

Vă puteți cere drepturile, banii înapoi, și or să-nceapă să vină, treptat, până la-nceputul lunii viitoare. Trebuie doar să insistați, să nu lăsați garda jos.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – FECIOARĂ

Se anunță reușite, schimbări bruște de situație, reacții prompte și o să se vadă cât de puternici sunteți și stăpâni pe voi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BALANȚA

Vești bune despre bani, c-o să bateți palma pentru un proiect care-o să vă asigure baza financiară și o să fie un efort constant – nu în salturi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – SCORPION

Noutăți care să vă dea un alt vibe, că se-ntamplă și ceva care vă place, și o să vă puneți toate resursele interioare la bătaie să atingeți un nivel superior.

Citește continuarea pe PRO TV


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *