Horoscopul trădărilor septembrie 2022. Zodiile care vor avea de suferit

Horoscopul trădărilor septembrie 2022. Zodiile care vor avea de suferit

Horoscop septembrie 2022. Care sunt zodiile ce vor fi puse în fața adevărului crunt în prima lună de toamnă. Previziuni astrologice speciale pentru luna septembrie. Descoperă horoscopul trădărilor și vezi dacă te numeri printre zodiile care vor trece prin perioade grele în viața personală/sentimentală.

Horocopul trădărilor septembrie 2022

Previziunile astrologice dedicate zodiilor în prima lună de toamnă. Cinci zodii vor avea de suferit din cauza unor trădări neașteptate. Este vorba despre Gemeni, Rac, Balanță, Săgetător și Capricorn.

Zodia Gemeni – nativii zodiei Gemeni vor suferi din cauza prieteniei cu o persoană pe care o au de multă vreme în viața lor. Astrele vă sfătuiesc să încercați să acceptați realitatea, pentru că de-a lungul timpului ați tot primit semne pe care le-ați ignorat. Nu mai priviți în urmă. Nimeni nu este obligat să rămână în viața voastră.

Zodia Rac – pentru Raci va fi o lună bună în care au toate șansele să scape de persoanele toxice din viața lor. Deși nu le va fi ușor să se despartă de oamenii cu care au împărțit bune și rele, în realitate, această ruptură va fi ca o eliberare pentru ei. Vorba aceea: cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Zodia Balanță 

Cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței au toate șansele să trăiască o dezamăgire mare. Unii dintre nativi vor pune punctul pe i în relația cu partenerul de viață. Vor afla că au fost trădați și vor trece cu vedere orice aspect pozitiv, fiind mânați de gândul că pur și simplu nu pot suporta acest adevăr. În acest caz despărțirea va fi iminentă.

Zodia Săgetător – pentru Săgetători toamna vine cu regăsirea sinelui. Acești nativi se vor conecta la gândurile și sufletul lor, vor înțelege cât de important este să se prețuiască pe sine și astfel vot simți nevoia să se rupă de prieteniile care nu aduc nimic bun în viața lor, ba dimpotrivă, îi seacă de energie.

Zodia Capricorn – acești nativi vor învăța că ciorba reîncălzită nu este atât de gustoasă cum pare. Deși le va fi greu să suporte adevărul și să se reobișnuiască singuri, o vor face pentru că numai așa pot ajunge să descopere ce își doresc cu adevărat de la viață și de la partenerul lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *