Mihai Voropchievici: ce partener ți se potrivește în funcție de cifra destinului

Mihai Voropchievici: ce partener ți se potrivește în funcție de cifra destinului

Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici, a dezvăluit tipul de partener care se potrivește fiecăruia în funcție de cifra destinului. Aceasta este cea care ne arată compatibilitatea cu partenerul de viață. Cum calculezi cifra destinului? Iată: aduni fiecare cifră din data naşterii (ziua, luna şi anul), apoi reduci la o singură cifră.

Ce partener ți se potrivește în funcție de cifra destinului

Numerologul a făcut dezvăluiri importante în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Pentru cineva cu cifra de destin 1, ideal ar fi ca partenerul să aibă cifra de destin 3 sau 5. 1 este mai auster, iar 3 şi 5 sunt două firi libere şi expansive, spune specialistul.

Cifra de destin 2 poate avea o relaţie armonioasă cu 8, dar şi cu 9. 4 si 7 sunt potrivite, dar face o combinaţie fantastică cu 4. 4 si 8 sunt partenerii care vor dragoste şi o căsnicie fericită. 2 merge cu 1 si cu dinamicul 5. Poate fi ceva pasional. Nerecomandată combinaţia 2 si cu 3.

Cifra de destin 3 este compatibilă cu 5 si 7. 5 la fel de aventuros, iar 7 introvertit. Combinaţie care nu se prea potriveşte este cu 1 şi 8. 3 şi 8 este ideală pentru a construi ceva. Ar trebui evitate relaţiile cu cifra de destin 4. Uneori şi cu 6, chiar dacă e armonios nu este compatibil cu 3.

Cei care au cifra de destin 4 se combină foarte bine cu 2, 6 şi 8. 4 şi 8 iese catastrofă. O combinaţie posibil şi echilibrată este între 4 şi 7. Nu sunt recomandate relaţiile cu 5 şi cu 3.

Cei cu cifra de destin 5 poate încerca relaţii cu 1, 3, 6

Mihai Voropchievici spune că cel mai potrivit ar fi combinația cu 3 si cu 7. Ei sunt firi libere, iar cât timp sunt firi libere fiecare face ce vrea. Nu îşi reproşează.

Cifra de destin 6 merge cu 2. Câteodată merge şi cu 8, dar 6 se înţelege bine cu eroicul 1. Are asigurată liniştea în casă.

Despre cei cu cifra 7 de destin, specialistul spune că sunt critici şi pretenţioși. Aşteaptă numai lucruri măreţe și nu acceptă pe oricine. Cea mai potrivită combinaţie ar fi cu 3 şi 5. Pe 2 îl consideră foarte superficial. Numărul 8 este prea materialist pentru 7.

Cei cu cifra de destin 8 au nevoie de cineva pe care să-l poată manipula. Cu 2 şi 6 ar fi combinaţia cea mai bună. Şi cu 4, dar uneori. Aştia au timp doar de muncă şi afaceri. 6 nu trebuie să fie obositor.

9 încearcă câteodată să facă o combinaţie cu 6 şi 3. Cu 2 poate să fie compatibil. Fac combinaţie atât timp cât nu-şi expun familia. O altă relaţie ar putea fi între 9 şi 1. 1 e curios cât de afectiv e 9 şi cum ştie să ofere dragoste.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *